Hantering & Logistik - Helhetslösningar

Hos HYBE finner du företaget som samlat bred kompetens och ett stort nätverk i verkstadsindustrin med inrikting mot i huvudsak försörja sandgjuterier med maskiner, anläggningar och mekaniseringar. Vi har alltid haft ambitionen att öka våra kunders konkurrenskraft och göra dem mindre sårbara mot ändrade förutsättningar. Smart, starkt och hållbart är tanken.

Egna specialiteter är t ex lastoptimerade ackumulerande rullbanesystem för gjuteri- och verkstadsmiljöer. Automatisering med bufferterande avsnitt mellan olika stationer möjliggör optimalt utnyttjande av alla delar i produktionsprocessen. Denna mekaniseringsfilosofi utnyttjas ofta i gjuterisammanhang där många underprocesser skall samverka. Utredningar för flödesoptimering kan ombesörjas som separata tjänster.

HYBE JSS-100 Formmaskin

Projektering & Utveckling

Vi är efter många år erfarna och duktiga på att analysera flaskhalsar i produktionslinjer. Med utgångspunkt i enkelhet och i rätt kvalité skapar vi en lösning som både är lönsam och teknisk hållbar. Vi är lyhörda när vi projekterar, ritar och utvecklar lösningar efter våra kunders specifika önskemål


Rullbanor & Mekaniseringar

Bandtransportörer